>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Леманн готовий стати паралімпійцем

Легендарний німецький воротар не проти взяти участь у паралімпійських іграх.

Леманн готовий стати паралімпійцем
Фото: lenta.ru

Шанувальники Єнса Леманна, двічі кращого воротаря Європи, можуть не хвилюватися. Проблем зі здоров'ям у їх кумира немає - 42-річний Єнс здоровий як віл. Йому навіть не потрібно штучно зрівнювати свої можливості з іншими гравцями команди, щоб виступати в турнірі для незрячих.

За правилами всі чотири польові гравці повинні носити затемнені пов'язки, при цьому воротар може бути повністю зрячим, але йому не можна залишати штрафну ділянку.

Юліус Бойхер, президент Паралімпійського комітету Німеччини, запропонував Леманну влитися в "Бундестім", знову одягнувши воротарський светр. Леманн, який зараз отримує тренерську ліцензію в Лондоні, відреагував на таку потенційну пропозицію позитивно: "Це було б дуже цікаво, потрібно тільки зберегти до того моменту нормальну форму, в будь-якому випадку це варто обговорити, якщо в моїй допомозі зацікавлені".

Ну а головний тренер збірної Німеччини, яку не відібрали на Ігри в Лондоні, Ульріх Пфістерер, впевнений, що поява Леманна у складі команди стане справжньою сенсацією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram