>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ширрер: "Матч з Україною для Клеверлі буде серйозним випробуванням"

Кращий бомбардир "левів" 90-их років вважає, що саме навколо півзахисника "Юнайтед" Ходжсону слід будувати оновлену збірну.

Ширрер: "Матч з Україною для Клеверлі буде серйозним випробуванням"
Алан Ширрер
Фото: liverpool-fan.ru

Колумніст The SUN Алан Ширрер констатує народження нової англійської "зірочки":

"Коли Алекс Фергюссон поскаржився на травму Тома Клеверлі, багато хто здивовано підняли брови вгору. На шахівниці "Юнайтед" фігура Тома котирувалася недостатньо високо. Однак тепер зрозуміло, що Фергі дивився вперед. Том - унікальний футболіст, як для клубу, так і для збірної.

Іншого такого "вибухового" півзахисника, здатного надати атакуючим діям імпульс, немає. У минулому сезоні сер Алекс готував його до звершень, підпускаючи до основного складу дуже обережно. І, як бачимо, мав рацію. Том, пройшовши через "Вігани" і "Уотфорд", змужнів, і тепер ми отримали сильного центрального хава. Як же не вистачало Клеверлі нашої збірної на Євро! Півзахисників, здатних розганяти атаки, у Ходжсона в матчі з італійцями не було

Том, який провів у п'ятницю тільки другий матч за збірну, ідеально доповнював Лемпарда і Джерарда в центрі поля. Френк може добре контролювати м'яч, а Стіві - доставити "круглого" куди завгодно. Том же гравець, який думаює на хід вперед. Його стихія - це гра в один дотик. Він не дає опонентам часу на роздуми, завдяки чому перехід збірної з оборони в атаку став більш швидким. Якщо Клеверлі не перестане прогресувати, то саме навколо його Ходжсон будуватиме команду на ЧС-2014.

Єдина проблема - це рівень суперника. Я роблю висновки щодо гри зі збірною Молдови, а це неправильно. У вівторок Клеверлі належить скласти куди більш складний іспит. Сподіваюся, все у Тома вийде".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram