>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Максим Неліпа залишає футбол

Неліпа вирішив не забивати цвяхи мікроскопом.

Максим Неліпа залишає футбол

Максим Неліпа, взявши участь в першому осінньому випуску програми "Великий футбол" (канал "Україна"), вирішив піти з програми. "Цей ефір став останньою краплею, - сказав Максим в інтерв'ю "Медіаняня", пояснивши, що саме його не влаштовувало . - Як мінімум, моя роль в проекті. Звичайно, є ще загальні технічні претензії, які можна було б списати на старт, сподіватися, що з часом все зміниться. Але мені не подобається ставлення каналу в цілому: стартує новий сезон, а я присутній на екрані тільки в цій ролі. Вибачте, але я шоумен, а не ведучий третього плану. До того ж, я ще й заручник прізвища: якщо не можу в цій ситуації вплинути на результат".

- А як відреагувало керівництво каналу на ваше рішення піти з "Великого футболу"?

- Не знаю. Я говорив тільки з продюсером, який запрошував мене на цю роль. Думаю, після цього оргвисновки повинні зробити і керівництво проекту, і керівництво каналу.

- Але коли вас запрошували в проект, ви ж чомусь погодилися?

- Запрошували ще влітку. І я був упевнений, що до початку сезону з'являться проекти крім "Великого футболу". А він залишиться так - в навантаження. Але якщо я як ведучий цікавий каналу тільки в такому обсязі, то навіщо взагалі працювати? Це нерозумно - все одно, що забивати мікроскопом цвяхи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram