>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фавр: "Не дотиснули "Динамо"

Навіть поразка на своєму полі від менхенгладбахської "Боруссії" не завадила київському "Динамо" за сумою двох зустрічей вийти в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

Фавр: "Не дотиснули "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

- Звичайно, ми засмучені таким результатом, - зізнався головний тренер "Боруссії" Люсьєн Фавр. - Нам не вистачило лише одного голу. Був момент, коли здавалося, що перемога близька, рахунок - 2:0, і залишається зробити останній крок ... Але не дотиснули. Не вистачило якоїсь дещиці.

Якщо більш детально розбирати двоматчеве протистояння з "Динамо", то нам не вистачало гри на флангах. Також мені хотілося б ще швидше проходити середину поля, не застрявати в ній, до чого нас постійно змушували кияни. Ну і зрозуміло, що цю дуель "Боруссія" програла ще в Менхенгладбасі. Сьогоднішній матч показав, що нам не вистачило зовсім трохи. Можливо, ми просто ще не цілком готові до вирішення цього завдання. Результат треба приймати таким, який він є, і зберігати позитивний настрій.

Проте не варто забувати, що "Боруссія" багато років не піднімалася так високо в чемпіонаті Німеччини, а цього року ми були четвертими в бундеслізі. Це велике досягнення - 16 років команда не грала в єврокубках. На цьому життя не закінчується. Шкода, але все одно треба працювати. Ми хочемо вийти на рівень таких команд, як "Тоттенхем" або "Ліверпуль". Будемо старатися, щоб показати себе в Лізі Європи УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram