>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Турецькі хакери знову атакують сайт "Спартака"

Хакерська атака на офіційний сайт "Спартака" триває, повідомила в понеділок прес-служба московського клубу.

Турецькі хакери знову атакують сайт "Спартака"
Фото: www.ntv.ru

Нагадаємо, що сайт "червоно-білих" зламали 22 серпня. На головній сторінці сайту було розміщено картинку із зображенням Кемаля Ататюрка і написом: "Від імені турецької держави і народу ви ось тут попросите пробачення, непокараних не залишиться, ФІФА пробачить, ми не пробачимо".

Це стало відповіддю вболівальників "Фенербахче" на акцію фанатів "Спартака", які спалили плакат із зображенням турецького реформатора під час першого матчу команд у 4-му відбірному раунді Ліги чемпіонів.

"Незважаючи на вжиті заходи, активна атака на сайт клубу триває, - йдеться в заяві на офіційній сторінці клубу у Facebook. - Із зв'язку із цим ми змушені тимчасово заблокувати відвідування сайту з мереж, з яких іде атака, зокрема і російських. Якщо у вас не працює сайт, можливо, ваша мережа належить до заблокованих. Прохання поставитися до цього з розумінням. Увесь клуб, а також небайдужі фахівці ззовні працюють над вирішенням проблеми в цілодобовому режимі. А наразі ми будемо дублювати новини клубу на наших офіційних сторінках у соціальних мережах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram