>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Достукалися до хлопців, що "Металіст" так грати не може"

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич після матчу з "Кривбасом" пояснив, за рахунок чого його команді вдалося перервати серію невдач.

Маркевич: "Достукалися до хлопців, що "Металіст" так грати не може"
Фото: getofftop.info

- Ви знаєте, що ми завжди важко граємо з "Кривбасом". Звичайно, я переживав за результат. Адже ми два дні тому грали в Лізі Європи і грали в сорокаградусну спеку. Скільки я себе пам'ятаю і скільки пам'ятаю виступи "Металіста" в Лізі Європи, за такої спеки ми грали вперше.

Звичайно, у нас було переживання за стан футболістів, і ми намагалися якомога швидше їх відновити. Начебто нам вдалося. Правда, за рахунку 3-0 я дав відпочити Сосе і Хав'єру - це наші основні гравці. Футболісти, які вийшли на заміну, скажімо так, не підсилили гру. В цілому я хочу привітати хлопців з перемогою. Тепер треба думати про матч з "Динамо" (Бухарест).

- "Металіст" провів серію невдалих матчів. Команда останні два матчі зіграла непогано. Що було зроблено? Відбулася жорстка розмова з командою або все йшло своїм чередом? Чи вживалися якісь радикальні заходи?

- Нічого радикального ми не робили. Ми розмовляли з хлопцями, звичайно. Не всі повністю віддаються грі. Все було в толерантній формі. Ми не робили ніяких серйозних кроків. Ми достукалися до них, що "Металіст" не може так грати. Я радий, що футболісти мене зрозуміли, і не тільки мене, і тренерів теж. Всі розмовляли. Адже футболісти теж переживали. Ми провели погано три гри, і раніше такого не було ніколи. Зараз я сподіваюся, що все буде добре.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram