>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мірча Луческу: "Будемо думати, що робити з Чигринським"

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу над "Чорноморцем" (5:1).

Мірча Луческу: "Будемо думати, що робити з Чигринським"
Фото: sport-express.ua

- Все-таки, мабуть, цей рахунок - надто велике покарання для "Чорноморця". Вони не заслуговували на такий розгром, якщо взяти до уваги перший тайм і 10-15 хвилин другої половини. Але наш досвід і наша гра, згідно з якою ми постійно контролюємо м'яч, поставили їх у складну ситуацію - думаю, що в кінці вони просто втомилися. "Чорноморець" провів перший тайм дуже агресивно, причому ця агресія була позитивною. Однак, звичайно, вона забрала у суперника дуже багато сил, що і далося взнаки наприкінці гри. По суті, другий гол повністю деморалізував "Чорноморця".

Ми ж, навпаки, використовували практично всі помилки одеситів в обороні. Ми задіюємо нашу швидкість і комбінації, які зазвичай награються. З одного боку, на дуже великий рахунок "Чорноморець", можливо, і не заслуговував, але з іншого - у нас було ще дуже багато моментів, які ми не реалізували. Хочу сказати, що в Одесі гарна команда, мені вона дуже сподобалася. Ми уважно готувалися до цієї гри, аналізували матчі "Чорноморця" і цього року, і минулорічні поєдинки, які з ними провели.

- Скажіть, що трапилося з Дмитром Чигринським?

- Це знову м'язова проблема, яка напевно знову виведе його зі складу на певний період. Напередодні Ліги чемпіонів я наразі не ризикуватиму і ставити його. Будемо думати і ретельно аналізувати, як нам бути в цій ситуації і що робити з Дімою. Тому що практично щотижня у нього з'являються якісь проблеми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram