>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чигринський: "Шахтар" усюди добре зустрічають

Захисник "гірників" про майбутню зустріч з одеським "Чорноморцем".

Чигринський: "Шахтар" усюди добре зустрічають
Фото: isport.ua

- Дмитре, на твій погляд, сьоме місце після п'яти турів - це хороший показник для "Чорноморця"?

- Не знаю, чи правильно з мого боку оцінювати чужі результати, але порівняно з минулим роком, коли вони не могли зібратися п'ять-шість турів, сьоме місце нині - це непогано. Але все відходить на десятий план, коли приїжджає "Шахтар" (усміхається). Адже проти нас усі команди грають із максимальною мотивацією.

- На підтвердження твоїх слів: минулого року ви зіграли 2:2 в Одесі. Чи брали до уваги той матч під час підготовки нині?

- Ми добре розібрали той поєдинок перед зустріччю другого кола, коли обіграли одеситів із рахунком 4:0. Тоді в Одесі ми дійсно поплатилися за свою марнотратність, начебто все тримали під контролем, вигравали, але хвилинна розслабленості та втрати концентрації призвели до нічиєї. Звісно, це враховуємо, адже граємо на виїзді, і тренер нам нагадає той момент.

- А як щодо футбольної атмосфери в Одесі? Вас там добре зустрічають?

- "Шахтар" усюди добре зустрічають (усміхається). А що стосується Одеси, то, думаю, на новому стадіоні вболівальників буде ще більше, і не тільки фанатів, але і просто любителів футболу, адже там тепер створено комфортні умови. При заповнених трибунах завжди краще грати, тож якщо в "Чорноморця" буде божевільна підтримка, то і нам буде приємніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram