>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Венгер: "Арсенал" не мав вибору

Лондонський "Арсенал" досягнув принципової домовленості з "Манчестером Юнайтед" про перехід у стан "червоних дияволів" голландського форварда Робіна ван Персі.

У середу стало відомо, що "Арсенал" досягнув принципової домовленості про перехід у клуб "Юнайтед" капітана команди. За повідомленнями британських ЗМІ, сума трансферу голландця становитиме близько 24 мільйонів фунтів стерлінгів. Ван Персі став уже четвертим капітаном "Арсеналу" за останні 7 років - після Патріка Вієйра, Тьєррі Анрі і Сеска Фабрегаса, - з яким клубові доводиться розлучатися.

"Він перейшов у "Манчестер Юнайтед", на жаль для нас. Трансфер оформили ще в середу вдень. Звичайно, немає нічого доброго, коли втрачаєш такого кваліфікованого гравця, але ми не мали вибору, адже в нього залишався лише рік контракту з нами", - заявив Венгер французькому телеканалу TF1, слова якого подає Sky Sports.

"Наші лави поповнили Олів'є Жиру і Лукас Подольський. Упевнений, що вони зможуть заповнити прогалину в нападі після відходу Ван Персі", - сказав французький фахівець.

Форвард збірної Голландії перейшов у "Арсенал" із "Фейєноорда" 2004 року. Ван Персі провів у складі лондонців вісім сезонів, протягом яких зіграв більш ніж 270 матчів і забив 132 голи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram