>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олег Блохін: "Хлопці довели - збірна є"

Післяматчева прес-конференція головного тренера української команди Олега Блохіна.

Олег Блохін: "Хлопці довели - збірна є"
Фото: Макс Левин

- Це була наша перша гра після Євро-2012. Ми давно не збиралися, та й часу для цього не було. Щодо самої сьогоднішньої гри нашої команди, то загалом вона мене задовольнила. Думаю, як і глядачів. Не вистачило одного - результату. Ми мали більше моментів, ніж чехи, але жоден із них не довели до логічного завершення.

З іншого боку, не можна не зауважити, що сьогодні грали дуже молоді хлопці і їм наразі десь не вистачає холоднокровності. На молодість я списую і ті помилки, які вони влаштували наприкінці матчу. Хоча, загалом, такі похибки в матчах із командами такого рівня непростимі.

Але загалом, повторюся, я задоволений, і бачу, що в психологічному плані хлопці готові грати у збірній, а не відбувати номер. Усі боялися, що після відходу Шевченка і Вороніна збірна Україна перестане існувати як команда, але сьогодні ми, хлопці довели, що це не так - збірна є. Але хлопцям, звичайно, потрібно ще рости, є чого прагнути, щоб стати тими футболістами для збірної, якими були для неї Шевченко і Воронін.

- Усі сьогоднішні заміни були плановими?

- Так. Багато хлопців хотіли і другий тайм зіграти, але ми спробували трохи змінити схему ведення гри, подивитися її в ділі.

- Чому гра була такою нудною?

- Мабуть, ви дивилися футбол на іншому стадіоні...

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram