>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рашад Еванс хоче закрити поразку до переходу в середню вагу

Колишній чемпіон UFC Рашад Еванс (17-2) після невдалої спроби повернути собі пояс у бою з Джоном Джонсом (16-1), не хотів би переходити в середню вагу не закривши поразку в напівважкій.

Рашад Еванс хоче закрити поразку до переходу в середню вагу
Фото: superkarate.ru

Рашад знає, з ким би хотів вийти на бій, але розуміє, що відразу цього бою не досягти. "Звичайно з Андерсоном Сільвою [хотів би битися]. Але спочатку мені потрібно зарекомендувати себе в новій ваговій категорії. Так що я не знаю. Я не знаю, хто буде моїм наступним суперником. Я просто хочу змагатися з кращими супротивниками. Складно перейти в більш легку вагову категорію після поразки, тому що залишився неприємний осад, - пояснив Рашад в інтерв'ю ESPN. - Я можу провести один бій у напівважкій перш ніж перейду в яку-небудь іншу вагову категорію".

Серед можливих кандидатів на бій з Евансом часто називають нещодавнього претендента на пояс чемпіона в середній вазі Чела Соннена. Рашад зацікавлений в такому поєдинку. "Бій з Челом Сонненом завжди був цікавий, але ми багато разом працюємо на телеканалі FuelTV, тому я не знаю, чи буде бій. Я ніколи не ухилявся від боїв, тому якщо він сам хоче запропонувати бій, то ми його проведемо", - заявив Еванс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram