>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Білий Барс" зіграє в чемпіонаті ПХЛ

У чемпіонаті України Професійної хокейної ліги сезону 2012/2013 зіграють щонайменше сім команд.

"Білий Барс" зіграє в чемпіонаті ПХЛ
Фото: isport.ua

На засіданні виконкому ПХЛ, яке відбулося в понеділок, 13 серпня, стало остаточно відомо, що броварський "Білий Барс" візьме участь у турнірі ПХЛ, повідомляє кореспондент ТК "Хокей".

"Нині вже триває організаційна робота з новим, доволі солідним спонсором - людиною, яка взяла під свій патронат хокейний клуб "Білий Барс". Спільна робота цієї людини і "Білого Барса" дозволить команді взяти повноцінну участь у наступному чемпіонаті ПХЛ", - повідомив генеральний директор ПХЛ Юрій Загородній.

Досі залишається невідомим, чи візьмуть участь у чемпіонаті-2012/2013 "Вінницькі Гайдамаки". Однак, за словами директора команди Валерія Лук'янця, ситуація вирішиться найближчим часом.

"Ми боремося за те, щоб узяти участь у чемпіонаті. Є деякі зрушення, але можу сказати, що бюджет поки забезпечено відсотків на 25-30. Цього недостатньо, щоб брати участь у турнірі. Необхідно за наступні 10 днів сформувати команду та постаратися забезпечити бюджет команди для участі в чемпіонаті", - розповів Лук'янець.

Якщо ж "Гайдамаки" не встигнуть у зазначений термін вирішити свої фінансові проблеми, то буде змінено і календар матчів чемпіонату України.

Крім того, на засіданні ПХЛ обрано голову дисциплінарного комітету ліги. Ним став Олег Лускань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram