>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Даніель Корм'є: Френк Мір - один з найвидатніших важковаговиків в історії

Даніель поділився своєю думкою про суперника в інтерв'ю з mmafightcorner.com і описав цінність перемоги над ним.

Даніель Корм'є: Френк Мір - один з найвидатніших важковаговиків в історії
Фото: sports.ru

Готуючись до останнього бою у Strikeforce, переможець Гран-прі у важкій вазі Даніель Корм'є (10-0) розраховує, що його перехід в UFC після бою з Френком Міром (16-6) не забариться.

Про поєдинок із Френком Міром, у якому на кону не стоятиме пояс чемпіона у важкій вазі:

"Я буду готуватися як до поєдинку за титул чемпіона. Я хотів би, щоб бій був за титул, бо теж хотів би вдягнути чемпіонський пояс, якщо отримаю перемогу над Френком. І хотів би піти із Strikeforce як останній чемпіон організації у важкій вазі. Мені здається, що цьому бою варто бути титульним. Якщо вони все-таки вирішать його зробити таким, я буду дуже задоволений".

Про Френка Міра:

"Я дуже поважаю Френка Міра. Я вважаю його одним з найвидатніших важковаговиків в історії. Його рекорд демонструє, що він, імовірно, один з найнебезпечніших майстрів партеру, які коли-небудь виступали у важкій ваговій категорії. Я його поважаю. Я знаю, що для мене це буде складна битва. Але знаєте що? У цьому причина, чому я б'юся. Я б'юся з висококласними бійцями, а Френк ідеально підходить під вимоги мого наступного суперника на цьому етапі кар'єри".

Про можливість поєдинку з напарником по команді Кейном Веласкесом, який буде битися з чемпіоном Джуніором дос Сантосом:

"Подивимося, що буде. Багато факторів впливають на ситуацію. Якщо я прийду в UFC як претендент на пояс, а Кейн буде володіти поясом чемпіона, мені доведеться багато про що подумати. Але якщо хтось інший буде володіти поясом, то я залишуся у важкій ваговій категорії".

Про своє становище в дивізіоні після бою з Френком Міром:

"Я хочу, щоб моє ім'я теж розглянули [як претендента на пояс] у разі перемоги над Френком Міром. Гей, хлопці, не забудьте мене тут. Якщо я отримаю перемогу в цьому бою, вона стане третьою поспіль над суперником із десятки найсильніших. Мені варто опинитися серед претендентів. Мені варто дати бій за пояс у будь-якій із цих вагових категорій".

Про поєдинок із Джоном Джонсом у напівважкій ваговій категорії у разі перемоги Кейна в бою за пояс чемпіона у важкій вазі:

"Багато що залежить від становища Кейна. Стояти в клітці навпроти такого суперника, як Джонс, було б чудово. Я хотів би одного разу потрапити на бій із ним. Навіть якщо я буду чемпіоном у важкій вазі, то можна зробити супербій, я не відмовився б від такої можливості".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram