>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Надаль ще не готовий, Маррей уже не готовий

Лідерів світового тенісу турбують коліна.

Надаль ще не готовий, Маррей уже не готовий
Энди Маррею аукнулись два финала против Федерера

Четверта ракетка світу Енді Маррей відмовився від подальшої участі в турнірі серії Masters у Торонто. Британець пояснив своє рішення болем у коліні. 25-річний тенісист уже встиг зіграти в Торонто матч, у якому переміг італійця Флавіо Чиполлу - 6:1, 6:3. Його суперником у матчі третього кола мав стати канадець Мілош Раоніч.

За словами Маррея, протягом найближчих двох днів він прийме рішення про подальший свій розклад. Поки не було підтвердження про участь чи неучасть олімпійського чемпіона Лондона-2012 у турнірі серії Masters у Цинциннаті, що стартує 12 серпня.

А от Рафа Надаль уже зізнався в цьому. "Я не зіграю на Cincinnati Open, я, як і раніше, не готовий", - написав іспанець у Twitter. У сезоні-2011 Надаль дійшов у Цинциннаті до чвертьфіналу, де програв американцеві Марді Фішу.

Рафаель Надаль не виходив на корт із моменту своєї поразки від Лукаша Росола у другому колі Вімблдону. Він не брав участі в Олімпійських іграх у Лондоні та турнірі серії Masters у Торонто, який проходить цього тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram