>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпру" майже гарантовано посів у плей-оф-раунді Ліги Європи

Після завершення матчів-відповідей третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів можна сміливо стверджувати, що "Дніпро" опиниться серед сіяних у плей-оф-раунді Ліги Європи.

"Дніпру" майже гарантовано посів у плей-оф-раунді Ліги Європи

Дніпропетровців не задовольнив тільки результат протистояння "Партизана" і АЕЛ - кіпріоти вибили сіяних сербів, тому команда Рамоса наразі йде серед несіяних команд в останньому раунді кваліфікації.

Проте "Дніпро" виручає шведський АІК, який несподівано розгромив у першому домашньому матчі третього раунду Ліги Європи польський "Лех" із рахунком 3:0. Коефіцієнт шведського клубу менший, ніж у "Дніпра", тому в разі виходу АІК у четвертий раунд дніпропетровці автоматично опиняться серед сіяних команд. Звичайно, у футболі буває всіляке, але заледве чи "Леху" вдасться відіграти таку фору. Крім того, "Дніпро" має "запасний" варіант - у першому матчі в Румунії "Спартак" зі Словаччини переграв сіяну "Стяуа" з рахунком 1:0.

Нижче в таблиці подано попередній посів плей-оф-раунду Ліги Європи за умови, що з третього раунду вийдуть усі сіяні клуби. Синім кольором позначено команди, які потрапили в цю стадію змагань із Ліги чемпіонів. Помаранчевим кольором - пари команд, від результату протистояння яких залежить місце "Дніпра" в посіві.

Фото: terrikon.com

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram