>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін: зіграли два абсолютно різні тайми

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін підбив підсумки матчу проти "Фейєноорда", у якому кияни виграли 2:1.

Сьомін: зіграли два абсолютно різні тайми
Фото: prosport-ru.tsn.ua

- Як ми і припускали, вийшов доволі складний матч. Два абсолютно різні тайми. Якщо в першій половині зустрічі ми ніяк не могли подолати насичену оборону, яку збудували голландці, то провівши заміни, у другому таймі, на мій погляд, ми грали дуже якісно, створили багато моментів. Шкода, що тільки два з них реалізували.

Насторожує, що в другій грі поспіль одна єдина контратака суперника призводить до голу в наші ворота. Але загалом я вдячний хлопцям, що за такої неймовірної спеки вони переламали перебіг гри.

- Чим відрізнявся сьогоднішній "Фейєноорд" від того, який ви бачили в товариському матчі роттердамців із "Мальоркою"?

- Трохи змінилася тактика. У матчі з "Мальоркою" "Фейєноорд" грав у три нападники, а сьогодні - у два, більше наситивши при цьому центральну зону півзахисту.

- Чому не зважилися випустити на поле Раффаеля?

- Не наважився, бо добре йшла гра, ми мали повну перевагу, створювали моменти, якими завершувалася практично кожна наша атака. В таких матчах рідко коли буває така кількість можливостей для взяття воріт суперника. Нас підвела реалізація. Ідейє виходив один на один, відмінні шанси мали Гусєв, Ярмоленко. Купу моментів проґавлено!

- Як думаєте, після сьогоднішнього матчу ваші підопічні зрозуміли, що "Динамо" - команда більш солідна, ніж "Фейєноорд"?

- Звичайно, з огляду на рахунок сьогоднішнього матчу тепер невелику перевагу на вихід у наступний раунд я віддаю нашій команді. Ми все-таки перемогли сьогодні. Але водночас "Фейєноорд" - команда гарного рівня. Не забувайте, що вона зайняла друге місце за підсумками минулого чемпіонату Нідерландів. Тому наше протистояння у матчі-відповіді буде дуже важким, незважаючи на рахунок першого поєдинку.

- "Динамо" провело чотири стартові поєдинки сезону на своєму полі. Тепер вашій команді належить дві поспіль виїзні зустрічі. Чи не стане ця обставина проблемою психологічного плану?

- Не повинна стати. У нашій команді виступають доволі досвідчені футболісти. Але склад на наступний поєдинок нам доведеться якось змінювати, тому що після 40-градусної спеки грати через три дні в Кривому Розі велика група людей буде не в змозі. Тож якісь зміни доведеться зробити Але в нас достатньо відчутна обойма футболістів, які можуть і змінити перебіг гри, і грати весь наступний матч. Слава Богу, що травмованих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram