>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" - "Фейєноорд": анонс матчу

Сьогодні ввечері київське "Динамо" проведе перший матч 3-го кваліфайн-раунду Ліги чемпіонів.

"Динамо" - "Фейєноорд": анонс матчу

Стадіон НСК Олімпійський, 20:00, арбітр Андре Маррінер (Англія).

Пряма трансляція на 2+2.

У перших трьох турах чемпіонату "Динамо" не вразило своєю грою. Однак відразу було зрозуміло, що всі серйозні трансфери нинішнього літа робилися під Лігу чемпіонів, саме тут повинні себе з найкращого боку проявляти і Велозу, і Кранчар.

Точно не зіграє Хачериді, який став основним захисником команди, ще в матчі проти Маккабі його було вилучено і тепер дискваліфіковано на три гри. Юрій Сьомін проти "Говерли" перевірив запасний варіант оборони з Бетао в центрі і Гусєвим на лівому фланзі оборони. Поки останній новачок киян Тайво щойно прибув до Києва, ліворуч гратиме саме Гусєв.

Сам наставник киян каже, що визначився зі складом на 90%. Напевно йому точно не вистачає для повноцінного вибору ще одного хавбека. У двох останніх матчах чемпіонату грав однаковий набір хавбеків, тільки проти "Арсеналу" в основі був Гармаш, а проти "Говерли" Дуду. Найімовірнішим варіантом з цих двох виглядає українець, хоча Сьомін може здивувати появою Нінковича або Попова ліворуч в обороні, а Гусєва в середній лінії.

Наставник роттердамців Рональд Куман напередодні зазначав, що на відміну від суперника, який здійснив чимало багатомільйонних трансферів, його команда втратила кількох провідних гравців. Останнім буквально кілька днів тому став капітан і лідер команди Рон Влаар. Тепер провідним гравцем оборони став 20-річний новий капітан "Фейєноорда" Де Врей. На останньому тренуванні виникли деякі проблеми у новачка команди Янмаата, але все-таки його вихід очікується в старті. В іншому випадку праворуч в обороні зіграє Леердам, який чимало відіграв там минулого сезону.

 

В останніх матчах Куман всерйоз експериментував з тактичної схемою, і сьогодні важко передбачити, буде це 4-3-3 або 4-4-2. В останньому контрольному матчі проти "Мальорки" був перший варіант, але тоді в основі не було Янмаата. Тому не варто виключати варіанту з Класі, Леєрдамом і двома новачками команди Вормером і Іммерсом у старті.

"Динамо" (орієнтовний склад): Коваль - Данило Сільва, Міхалик, Бетао, Гусєв - Вукоєвич, Велозу - Ярмоленко, Кранчар, Гармаш - Ідейє.

"Фейєноорд" (орієнтовний склад): Мюльдер - Янмаат, Де Врей, Мартінс Інді, Нелом - Леердам, Класі, Вормер, Іммерс - Шакен, Сіссе.

Травмовані: Шовковський - те Вреде.

Дискваліфіковані: Хачериді, Алмейда (обидва - "Динамо")

Слова

Юрій Сьомін, наставник "Динамо":

"Ми не повинні підлаштовуватися під "Фейєноорд". Це їхні проблеми, скільки нападників буде грати - один, два або взагалі три. Для нас головне вийти на свій рівень гри, який повинен бути значно вище, ніж в попередніх іграх чемпіонату. "Фейєноорд" добре грає в атаці, і найдившніше, що я побачив у матчі з Мальоркою, дуже добре встигає відходити в оборону, провівши спаринг з величезним перевагою".

Рональд Куман, наставник "Фейєноорда":

"Я переглянув багато матчів "Динамо". Команда придбала багато нових гравців. Сподобався Ярмоленко в останньому матчі з Говерлою. Це сильний гравець, який постійно націлений на ворота. Думаю, найбільша небезпека буде виходити саме від нього. До того ж команду підсилили Велозу і Кранчар".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram