>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павлов: обійнявся з Жеваго, але трудову мені ще не віддали

Наставник "Іллічівця" Микола Павлов, здавши в Полтаві зарплатну картку, ключі від квартири і автомобіля, думав, що цим розірвав контракт.

Павлов: обійнявся з Жеваго, але трудову мені ще не віддали
Фото: 2012ua.net

Насправді трудова книжка Павлова досі знаходиться у "Ворсклі", і тому наставник змушений дивитися матчі своєї команди з висоти трибун.

- Мені ніхто по суті нічого не пояснив. З "Ворскли" мене проводили як належить. Президент клубу Олег Мейданович Бабаєв подякував за роботу, а я в свою чергу на зборах команди, які відбулися 1 червня, розповів футболістам, чому вирішив піти. Потім протягом трьох годин ми спілкувалися з Жеваго і Бабаєвим, після чого обнялися і тепло попрощалися.

Я здав зарплатну картку, ключі від службової квартири і автомобіля і подумав, що цим ми розірвали контракт. У Полтаві я не отримую зарплату, в команді є головний тренер, і чому мені не видають трудову книжку, я досі дізнатися і зрозуміти не можу. Поганого про Жеваго я не говорив, не говорю і ніколи не буду говорити. Так і можете написати. А чим керується він, мені самому дуже б хотілося знати.

- І як там, нагорі (дивитися матчі)?

- До речі, Костянтин Іванович Бесков керував командою з трибуни. Щоправда, на відміну від мене, йому завжди наливали коньячку - ходили такі байки. Мені ж у віп-ложі ще ніхто цього не пропонував. Однак мені там подобається.

- Огляд кращий?

- Не тільки. Там мене хвалять і кажуть, який я гарний. Мені приємно. Тим більше, що поруч завжди сидить мій колега, начальник команди Віталій Анатолійович Бойко. А що внизу? Там одні футболісти, від них хіба почуєш добре слово? (Сміється).

- У Львові "Іллічівець" приємно здивував. У вас є пояснення перемоги з рахунком 5:1?

- Ми просто не повторили помилок, яких припустилися в Харкові. Перед грою з "Карпатами" ми домовилися, що можемо робити помилки, але найголовніше - не повторювати старі.

- Але ж ще треба правильно розставити гравців...

- Ну, це прописна істина. Старше покоління тренерів говорило: головне в нашій справі - розставити людей по своїх місцях. Мабуть, мені це вдалося. Порівняно з матчем проти "Металіста", ми внесли корективи в стартовий склад, випустивши з перших хвилин Путівцева, Федотова і Кравченка. Як показала гра, це було правильне рішення.

- Як вам вдалося повернути до життя Кравченка?

- Про це говорити ще зарано. Костя ще тільки на початку шляху до одужання. Ось коли він відіграє всі 90 хвилин, тоді можна буде говорити про його реанімацію. Наразі Кравченко готовий зіграти тільки 45 хвилин. У матчі з "Металістом" він вийшов на заміну в середині другого тайму, а в грі з "Карпатами" я його замінив у перерві. Як ми і домовлялися. Але він молодець - встиг забити два голи.

- Після двох матчів робити якісь висновки зарано. І все-таки - які перспективи у "Іллічівця"?

- Можу повторити те, що сказав своїм підопічним після перших трьох днів занять. Я сказав, що дуже вдячний дитячим тренерам, які навчали їх азам футболу. І попросив хлопців передати слова подяки своїм наставникам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram