>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гліб один місяць гратиме за БАТЕ

Екс-гравець "Арсеналу", "Барселони" до кінця літа - гравець БАТЕ.

Гліб один місяць гратиме за БАТЕ

Офіційний сайт Борисівського клубу повідомляє про підписання контракту з 31-річним півзахисником, не уточнюючи деталі угоди. За інформацією БелаПАН, Гліб буде гравцем БАТЕ, кольори якого футболіст вже захищав 1999-2000 років, до кінця літа.

"Задоволений поверненням у БАТЕ, - заявив Гліб. - Команда зараз перебуває у складній кадровій ситуації через виклик великої групи гравців на Олімпіаду. До мене звернулися з проханням допомогти, на яку з радістю відгукнувся. Тут я робив перші кроки, звідси виїхав до Європи. Хочеться віддячити рідному клубу, зробити все можливе, щоб цілі, поставлені перед ним, були виконані. Докладу для цього максимум зусиль".

"За час тренувань у БАТЕ набрав гарну форму. Відчуваю, що додаю з кожним днем. Намагаюся не давати собі вихідних, щоб якомога швидше прийти в оптимальну кондицію. Думаю, все буде нормально", - зазначив Олександр.

За свою кар'єру Гліб встиг пограти за "Штутгарт" (2000-05, 2009-10), "Арсенал" (2005-08), "Барселону" (2008-09), "Бірмінгем" (2010-11), "Вольфсбург" (2011) і "Крила Рад" (2012).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram