>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьомін: зате я схему гри бачу

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін після мінімальної перемоги 1:0 над "Арсеналом" у 2-му турі перебував у гарному настрої.

Сьомін: зате я схему гри бачу
Фото: EPA/UPG

- Нам вдалося забити швидкий гол. Після цього, здавалося, вдасться розвинути успіх, адже повинні були з'явитися можливості для контратакуючих дій, але "Арсенал" в цьому плані не надав простору, продовжуючи щільно грати в обороні. Ми не використовували два-три гарних моменти, що зняло б напругу. Окремі відрізки сьогодні були досить гарні, але, не забиваючи другий гол, весь час присутня певна нервозність. Однак задоволені, що вдалося взяти три очки, і рухаємося далі.

- Ви сказали, що є гарні відрізки, але досі не працюють фланги, немає цілісності гри…

- Мені також не подобаються фланги. Мені подобається, коли звідти йдуть передачі в штрафну площу. А стоять на флангах люди чи ні - це не відіграє ніякої ролі. В окремих матчах у нас було по двадцять передач - взяти той самий матч із "Зорею" наприкінці минулого сезону. Величезна кількість... Але необхідна якість.

- Але все одно не видно схеми гри…

- Це вам не видно, а мені вона видна. Що означає "схема"? Хто як став, там і повинен грати? Ми граємо трохи по-іншому - є певна імпровізація в грі. Але ширину ми обов'язково дотримуємося - ті ж Ярмоленко, Сільва...

- Але Ярмоленко було практично не видно…

- Андрій провів дуже гарний матч. Шкода, що не забив.

- Оцініть дебют Велозу.

- Велозу - гравець високої кваліфікації. Він це сьогодні довів, практично не втрачаючи м'ячі. Міг і забити - кілька гарних можливостей у нього було. Напевно, йому наразі складно, адже він тренувався тільки тиждень. Проте, на мій погляд, йому вдалося показати гарний рівень.

Велозу - гравець середньої лінії, добре відкривається під м'яч, віддає передачі. Ось це і є його роль на полі. Також він чудово грає в пас - брак у нього мінімальний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram