>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Церемонію відкриття Олімпіади скоротили на півгодини

У Лондоні не змогли продовжити роботу громадського транспорту.

Церемонію відкриття Олімпіади скоротили на півгодини
Фото: EPA/UPG

Організатори лондонської Олімпіади скоротили на півгодини церемонію відкриття Ігор через побоювання, що публіка не встигне дістатися додому до закінчення роботи громадського транспорту.

Рішення ухвалили після репетицій на стадіоні, які засвідчили, що вистава виявиться довшою, ніж розраховували її творці. Через це кілька десятків тисяч глядачів, які почнуть виходити зі стадіону, можуть з'ясувати, що метро й інший транспорт уже перестануть курсувати.

"Нам довелося ухвалити непросте рішення і скоротити шоу за рахунок акробатичного номера на велосипедах. Але ми сплатимо все, що прописано в контрактах, і вкажемо всі імена в списках учасників", - сказав представник оргкомітету Ігор.

Автором тригодинної церемонії відкриття виступає відомий британський режисер Денні Бойл. Шоу почнеться о 21:00 за місцевим часом 27 липня (23:00 за Києвом). Режисер обіцяє перетворити олімпійський стадіон на британську сільську місцевість з пагорбами і річками, де будуть пастися справжні коні, корови і вівці, ходитимуть кури і плаватимуть качки й гуси.

У середу в Лондоні представлять макет того, як буде виглядати стадіон під час вистави, на який витрачено 27 мільйонів фунтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram