>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс-молодший: на трансфері Алієва втратили 8 млн євро!

Ігор Суркіс відповів дружині Олександра Алієва.

Суркіс-молодший: на трансфері Алієва втратили 8 млн євро!
Игорь Суркис, наверное, уже рад, что хотя бы на полгода избавился от Алиева

Президент "Динамо" гостро відреагував на нещодавнє інтерв'ю дружини Олександра Алієва, в якому та заявила, що Суркіс ще пошкодує, що виставив її чоловіка на трансфер. Ігор Михайлович згадав, як 27-річний півзахисник йшов і повертався до Києва, згадав і про любов футболістів до грошових знаків.

- Чесно кажучи, не дуже-то розумію, що означає "Суркіс пошкодує". Натомість можу зрозуміти емоції дружини Алієва, яка б хотіла, щоб Сашко знаходився в столиці, не виїжджаючи далеко і надовго, приносив їй регулярно зарплату.

Втім, не дуже впевнений, що Тетяні слід оцінювати чисто футбольні якості чоловіка. Інші - будь ласка, але тут, мені здається, тренеру-таки видніше. А на трансфер, нагадаю, Сашка виставив він і ніхто інший.

Думаю, ви не запідозрите в упередженості тренера збірної Олега Блохіна. Але щось і на чемпіонаті Європи я не так часто бачив на полі Алієва в синьо-жовтій футболці. Думку щодо ігрових якостей Сашка висловлював не раз: перебуваючи в гарному моральному і фізичному стані, він є дуже сильним гравцем. Дуже! Тому дружина, мені здається, повинна підтримувати в ньому гарний психологічний настрій - і тоді, просто не сумніваюся, у Алієва все вийде. А пошкодую я чи ні - вже інше питання...

Прийшов Сьомін - Алієв заграв. Пішов Сьомін - почалася істерія з приводу придбання гравця "Локомотивом". Тепер-то ми можемо про це говорити: від президента москвичів Миколи Наумова і від Сьоміна тільки й чув: "Алієв! Алієв! Алієв!" Мілевського ми, мовляв, теж хочемо, але спочатку - Алієва. Повернувся Сьомін в "Динамо" - почалася епопея з повернення Сашка. Мало не ультиматум висувався з боку Юрія Павловича.

У результаті ми втратили на цьому трансфері 8 мільйонів євро! Всі гроші, які повинні були надійти на наш рахунок за перехід Алієва в "Локомотив", довелося повернути. Сашко водночас повернувся до Києва із зовсім іншим рівнем мотивації. В Москві він отримував, як ви розумієте, більшу зарплату, ніж в "Динамо" - на менші умови він би точно не пішов. Про патріотизм щодо клубу гравці говорять дуже часто, але чомусь ніхто не згадує про патріотизм щодо грошових знаків.

Свою любов до клубу треба доводити на полі, а не на словах або в інтерв'ю дружини. Мені здається, з приводу оренди до "Дніпра" Алієва хіба що тільки його діти не висловлювалися. Але на мене такі речі не діють. Абсолютно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram