>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Потенційний новачок "Шахтаря": от якби "Ворскла" зацікавила мене...

Гравець "Ворскли" Олексій Курилов укотре продемонстрував, що агент йому не потрібен.

Потенційний новачок "Шахтаря": от якби "Ворскла" зацікавила мене...
Фото: football.ua

Нагадаємо, минулого тижня Курилов дав відверте інтерв'ю, суть якого звелася до такого: відпустіть мене в "Шахтар" - такий шанс буває раз у житті.

Керівництво полтавського клубу вірить не емоціям, а грошам, тож не захотіло продавати Курилова за $1 млн. Але Олексій не здається і в бесіді з VPoltave.info пропонує різні варіанти вирішення проблеми: і контракт у "Шахтарі" - оренда в Полтаві, і просто нова пропозиція від "Ворскли" з поліпшеними умовами.

- Як керівництво "Ворскли" відреагувало на Ваше останнє інтерв'ю?

- Багатьом здалося, що "Ворскла" для мене нічого не означає, але це не так. Я готовий боротися за цю команду. Але мені потрібні гарантії на завтра. Тому оптимальний вихід із цієї ситуації був би в підписанні контракту із "Шахтарем" і подальше моє перебування у "Ворсклі" на правах оренди. Такий варіант влаштує всі три сторони: "Шахтар", "Ворсклу" і мене. Бути в оренді в полтавців і бути корисним команді я готовий стільки, скільки знадобиться.

Я не хочу, щоб хтось думав чи дорікав мені в тому, що я йду в "Шахтар", щоб гріти лавку або йти в оренду до Павлова. Я хочу перейти в цей клуб, тому що це завжди була, є і буде моя мета, моя мрія. Я хочу грати у футбол, розвиватися і вдосконалювати себе, а не з'ясовувати стосунки з клубом і конфліктувати через перекручену інформацію.

- Що зараз каже керівництво "Ворскли" з приводу Вашого можливого переходу в "Шахтар"?

- Керівництво обіцяє, що відпустить мене взимку. Але я не впевнений, чи збереже "Шахтар" до мене інтерес до зими і чи відпустять мене взимку взагалі. Те саме зараз діється з Безусом: його обіцяли відпустити влітку, але він досі в команді. Я думаю, якби керівництво клубу переглянуло умови контракту, якось зацікавило мене, я розглянув би їхню пропозицію.

- Тобто ви готові і далі грати за біло-зелених?

- Звичайно ж. Але якщо маю зараз такий шанс, а він може бути раз у житті, я не можу ним не скористатися. Я розумію і керівництво, і тренера "Ворскли" - зараз команда зазнає таких різких змін, і не можна, щоб вона вилетіла в Першу лігу. Якби "Ворскла" взяла мене в оренду в "Шахтаря", я зміг би докласти максимум зусиль, щоб допомогти клубу. А на зборах узимку я зміг би довести Луческу, що я гравець донецького "Шахтаря", або продовжив би оренду в Полтаві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram