>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" просить за Дуду 5 млн євро

Черговий південноамериканець, який не розкрився, може покинути київський клуб.

"Динамо" просить за Дуду 5 млн євро
Фото: www.faeri.ru

Група інвесторів, яка хоче привести в "Сан-Паулу" атакуючого півзахисника "Динамо" Дуду, вперше отримала від киян підтвердження про можливість переговорів, повідомляє Lancenet.

Однак першу пропозицію в 500 тис. євро за рік оренди з подальшим викупом українці відхилили. Вони просять за 20-річного гравця ті самі 5 млн євро, які хотіли торік від "Крузейро".

"Трибарвні" змушені поспішати. Крім того, що потрібно домовлятися з "Динамо", ще належить обговорити деталі контракту зі самим Дуду, а гравець, на думку його агента Даніеля Перейри, аж ніяк не поспішає повертатися до Бразилії.

Час є тільки до наступної п'ятниці, коли закриється вікно для зарубіжних трансферів. Головний тренер "Сан-Паулу" Ней Франко так коментує свій інтерес до Дуду: "Я попросив усіх дійових осіб зустрітися і почати переговори. Я добре знаю Дуду, він грав у мене в "Куритибі" і збірній 20-річних. Він може зіграти і другого форварда, і під нападниками.

Враховуючи, що Фернандіньо переходить в "Аль-Джазіру", а за Лукасом полюють найкращі європейські клуби, прихід Дуду в "Сан-Паулу" був би дуже доречним, адже він здатен грати і на тій, і на тій позиції", - сказав Франко.

Нагадаємо, "Динамо" нещодавно відправило в оренду колумбійця Ескобара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram