>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: наша мета - забити більше, ніж минулого року

Наставник "Шахтаря" прокоментував розгром "Арсеналу" з рахунком 6:0.

Луческу: наша мета - забити більше, ніж минулого року

- Результат показує різницю між командами, які сьогодні були на полі. Ми продемонстрували дуже гарну гру в першому таймі, але потім, за рахунку 4:0, трохи зменшили обороти. Припустилися помилок в обороні, які потрібно буде обов'язково проаналізувати. Кілька разів виручив нас П'ятов. Він провів сьогодні дуже гарну гру.

Наступної гри, природно, склад буде знову змінюватися. У нас всі футболісти знають, як потрібно діяти, спокійно вливаються в гру і з успіхом це роблять. Задоволений сьогоднішньої групою атаки. Особливо Дугласом, Тейшейрою та Мхітаряном. Вони давали швидкість, яка перевершувала інших футболістів. Одна з наших цілей - забити більше, ніж минулого року. Тоді ми будемо демонструвати ще більш видовищну гру, яка подобається уболівальникам.

- Ви підкреслили різницю між командою, яка гратиме в Лізі чемпіонів, і представником Ліги Європи. За рахунок чого може прогресувати "Шахтар"?

- Звичайно, було б бажано, щоб нашу команду перенесли в чемпіонат Англії або Іспанії.

- Якщо поглянути на календар, то цього сезону слідом за "Шахтарем" з тією самою командою гратиме "Динамо". Кому це дає перевагу? І чи дає взагалі?

- Минулого року ми грали за "Динамо" з усіма суперниками. Не думаю, що це дуже важливо. Напевно все буде вирішуватися потім в очних зустрічах з "Дніпром", "Металістом" і "Динамо". І якщо хтось із них втратить очки в грі проти завідомо слабшого суперника, це може позначитися на фініші.

Важливо зараз оцінити всіх футболістів, щоб потім визначитися, який склад виставляти в Лізі чемпіонів. Зазвичай завжди перед нею свої офіційні матчі проводять збірні. Це ще один момент для аналізу гравців. Знаю, як складно після збірних за три-чотири дні підвести їх до рівня Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram