>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вілліан оформив відносини з "Металістом"

Нападник сподівається стати чемпіоном України.

Вілліан оформив відносини з "Металістом"
Фото: placar.abril.com.br

Футбольний клуб "Металіст" підписав контракт з 25-річним бразильським нападником Вілліаном Гомесом де Секейра.

Як повідомляє прес-служба клубу, контракт з екс-гравцем "Корінтіанса" підписано строком на 5 років, але його умови не розголошуються.

Виступати форвард буде під номером 86.

На питання, чи знав він до переходу в харківський клуб про український футбол взагалі і про "Металіст" зокрема, Вілліан відповів: "Я знав, що останнім часом в Україні футбол зростає. Також знав, що "Металіст" останнім часом дуже сильно додав, команда постійно грає в Лізі Європи, є лідером українського чемпіонату. Сподіваюся, що до тих титулів, які я виграв у "Корінтіансі", я додам завойовані вже з "Металістом". У Бразилії я виграв Кубок Лібертадорес, тут теж хочу вигравати трофеї. Хочу стати частиною сім'ї під назвою "Металіст".

Вілліан залишився задоволений тим, що в його новому клубі багато латиноамериканців, і це допоможе адаптації.

Новий гравець висловив бажання швидше познайомитися з командою і подивитися перший матч, який сьогодні відбудеться в Харкові з "Іллічівцем".

Вілліан Гомес де Секейра народився 19 листопада 1986 р. (Трес Фронтейрас Бразилія). Виступав за клуби "Гуарані", "Атлетіко Паранаенсе", "Вілла Нова", "Фігейренсе", "Корінтіанс". Зріст - 1,71 см, вага - 73 кг. Титули: чемпіон Бразилії 2011 р., Володар Копа Лібертадорес 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram