>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віллаш-Боаш: Абрамович не підтримав мене у скрутну хвилину

Екс-наставнику "Челсі" не вистачало чоловічого плеча власника клубу.

Віллаш-Боаш: Абрамович не підтримав мене у скрутну хвилину

Головний тренер "Тоттенхема" Андре Віллаш-Боаш підкреслив, що він був не згоден з рішенням власника "Челсі" Романа Абрамовича звільнити його.

На думку 34-річного фахівця, після призначення на пост наставника "синіх" російський бізнесмен залишив його у скрутному становищі. Нагадаємо, що минулого тижня Віллаш-Боаш очолив "Тоттенхем", змінивши на цій посаді Харрі Реднаппа. Португалець підписав контракт на три роки.

- Поважаю рішення Абрамовича, але ніколи не прийму його, - наводить слова ESPN Віллаш-Боаша. - Я сказав йому, що він не підтримав мене у важку мить, незважаючи на те, що був так сильно зацікавлений в мені, коли запрошував у "Челсі". Він також не виконав усе те, що обіцяв. Мене звільнили, після чого команда виграла два трофея, і всі говорять, який хороший склад у команді, хоча на початку ніхто в них не вірив.

Ця ситуація стала для мене величезним досвідом, за що я в дечому вдячний, тому що це допоможе мені стати краще і як тренеру, і як людині. Але це не було моїм рішенням, і "Челсі" зміг виграти два титули, в тому числі й тому, що ще не вилетів з цих турнірів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram