>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дана Вайт: проблеми були з менеджерами Ємельяненка

Президент UFC Дана Вайт неодноразово відповідав на питання про знаменитого бійця змішаних єдиноборств з Росії Федора Ємельяненка (34-4), водночас не завжди високо оцінюючи його досягнення в ММА.

Дана Вайт: проблеми були з менеджерами Ємельяненка
Фото: hotsport.ua

2009 року, коли Федір був на першому рядку рейтингів бійців у важкій вазі, Дана Вайт вів переговори з менеджерами Федора Ємельяненка Вадимом Фінкельштейном про проведення поєдинку з чемпіоном UFC Броком Леснаром (5-3). Відповідальність за провал переговорів Дана Вайт покладає на менеджерів Ємельяненка.

"Я дуже хотів організувати тоді бій Брока Леснара з Федором Ємельяненком. Це було б приголомшливо. Але, як всі знають, не вийшло. До Федора я не відчуваю ненависті. Зовсім. Проблема була завжди в його менеджменті. Щоразу, коли ви чули мої слова про цю ситуацію, я говорив про Вадима або інших менеджерів, які будували кар'єру Федору. Проти самого Федора я нічого не маю".

Після трьох поразок Федора Ємельяненка президента UFC дивує, яку підтримку бійцеві надають фанати. "Як би там не було, проти Федора особисто я нічого не маю. У нього, безперечно, є віддані фанати. Хлопця чотири рази поспіль нокаутують, насправді тільки один бій було програно Федором нокаутом, а вони досі вважають, що він найвеличніший", - дивується Вайт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram