>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українські збірники прибули на місце зборів "Шахтаря"

До своєї команди, яка перебуває на зборах у Швейцарії, українські збірники "Шахтаря" долучилися за 5 хвилин до фінального свистка Євро-2012.

Андрій П'ятов, Ярослав Ракицький, Євген Селезньов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук і Олександр Рибка (не зміг раніше потрапити на збори через проблеми з паспортом) діставалися до Івердона весь день.

Хлопцям довелося затриматися в аеропорту Варшави. Технічні проблеми не дозволили донеччанам дістатися до пункту призначення раніше. Першим "гірником", який повернувся зі збірної, став Марко Девіч. Він прибув у тренувальний табір "Шахтаря" ще в обід 1 липня.

Утомлені дорогою футболісти застали керівництво донецької делегації на чолі з Мірчею Луческу в холі готелю. Природно, за переглядом фіналу чемпіонату Європи. Традиційні в таких випадках вітання стали єдиним пунктом програми для новоприбулих на 1 липня. Усі справи відклали до ранку.

2 липня до команди повинні приєднатися Едуардо і Томаш Хюбшман. Даріо Срна змушений трохи затриматися вдома через сімейні обставини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram