>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Селезньов: "Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Луческу чи Рамос"

Нападник донецького "Шахтаря" і збірної України не задоволений висловлюваннями Олега Блохіна на свою адресу.

Селезньов: "Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Луческу чи Рамос"
Фото: sport.ua

"Таке відбувається вже не вперше. Я не можу зрозуміти, що означають слова "я не хотів Женю ображати". Ображати як? Я футболіст не такого рівня? Я поїхав на місяць, не зіграв на Євро ні хвилини, а тепер ще змушений слухати і читати якісь кпини. Щодо порівнянь Селезньова і Блохіна. Як тренер може порівнювати мене із собою? Він уже не футболіст - він тренер. А переходити на особистості - це нетактовно", - заявив Євген Селезньов.

"Блохін був великим, дуже сильним гравцем, володарем "Золотого м'яча". Але зараз він уже не гравець, а тренер. І говорити треба не про кар'єру футболіста, а про тренерську. Я дуже вдячний Блохінові за те, що він вніс мене в заявку на Євро. Але після того, як я не зіграв жодної хвилини на чемпіонаті Європи, після того, як мені не було дано шанс, говорити в інтерв'ю, що він не хотів ображати мене і мій рівень... Не треба це робити. Якщо він не бачив у мене рівня - не потрібно було брати в збірну. Я такий, який є, і свій рівень постійно підтримую. Я два роки поспіль стаю кращим бомбардиром чемпіонату України, причому в різних командах. Не намагаюся бути таким футболістом, яким був Блохін, і ніколи ним не стану".

"Я був Селезньовим і залишуся Селезньовим. Можливо, ніколи не отримаю "Золотий м'яч" і не буду великим гравцем, як Шевченко, Блохін чи Бєланов. Але й Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Мірча Луческу чи Хуанде Рамос. І ще хочу дещо сказати, але вже не про себе. Не розумію, як могли не грати Ракицький, Шевчук і Кучер. Хлопці стають чемпіонами Україні не перший рік. Вони виступають у Лізі чемпіонів. У збірній Україні дуже сильний добір футболістів. Мені цікаво, яким повинен бути рівень гравців, якщо в збірній не грають чемпіони країни? Блохін каже, що в Україні немає сильних нападників.

Я ж вважаю, що в Україні багато гарних футболістів і є дуже сильна команда. Стосовно решти - справа за тренером. Я не кажу, що саме я мав грати у збірній, що я суперфутболіст, що я сильніший за всіх. Просто мені не хотілося б, щоб головний тренер збірної знущався з мене після того, як я не зіграв жодної хвилини на Євро. У мене все добре. І я не розумію, чим Блохін мене "не хотів образити". Я граю в кращій команді України - в "Шахтарі"! Дуже задоволений своєю кар'єрою і долею", - підсумував Селезньов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram