>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко: "Я - вільний агент, є час подумати, визначитися"

Тепер вже екс-футболіст "Динамо" Андрій Шевченко розповів про свої плани на майбутнє - повідомляє "Сегодня".

Шевченко: "Я - вільний агент, є час подумати, визначитися"
Фото: EPA/UPG

- Фізіотерапевт Вінченцо Пінколіні сказав, що ви не залишитеся в "Динамо", з яким у вас закінчився контракт...

- У мене є і пропозиція продовжити кар'єру в "Динамо", і пропозиції виїхати. Дайте можливість відпочити і вирішити. А наразі давайте це питання закриємо.

- Чому ви зараз у Києві, а не поїхали у відпустку, як інші українські гравці збірної?

- У хлопців є зобов'язання перед клубами, їм незабаром починати підготовку до нового сезону. А я - вільний агент. У мене є час подумати, визначитися.

- Коли відбудеться ваш прощальний матч?

- Це рішення теж не можна приймати поспіхом. Потрібно подивитися, коли буде який-небудь товариський матч чи офіційний. Дочекаємося хоча б, коли закінчиться Євро, щоб спокійно все обміркувати. Я дуже хочу подякувати всім уболівальникам, партнерам, журналістам за підтримку протягом стількох років. Тим більше, зараз настрій у всіх дуже гарний. Під час Євро на матчах збірної України була чудова атмосфера.

- Можна вважати сатисфакцією для України поразку Англії від Італії в чвертьфіналі?

- Я не проводжу ніяких паралелей, не перекладаю на особисте. У неділю виграла команда, яка була кращою. Італія грала краще, у неї було більше моментів. І на її боці була вдача в серії пенальті.

- Після матчу привітали італійців, з якими грали?

- Спустився вниз, привітав Андреа Пірло, де Россі. Потім трохи поспілкувався з англійськими хлопцями, поспівчував їм. Я добре розумію цю гіркоту поразки, коли команда дійшла до серії пенальті і тільки там поступилася.

- Спрогнозуєте, хто виграє Євро?

- Важко. Залишилася четвірка гарних команд, які фізично і психологічно підготовлені краще за всіх. Наразі будемо чекати на цікаві півфінали.

- У своїй школі ви давно були?

- Ви не думайте, я тут буваю, приїжджаю досить часто! Подобається навіть просто проїжджати повз цей район, де я виріс, де живуть мої друзі, однокласники, відчути його енергію. Де мій колишній будинок? А он там (показує), навпроти школи, дев'ятиповерхівка за 16-поверховим будинком. У моїй колишній квартирі зараз живуть родичі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram