>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Піке: "Дуелі Роналду - Піке не буде"

Захисник збірної Іспанії Херард Піке поділився очікуваннями від протистояння зі збірною Португалії та півзахисником Кріштіану Роналду в півфіналі Євро-2012.

Піке: "Дуелі Роналду - Піке не буде"

"Думаю, у захисті проти Португалії ми повинні грати так само, як і проти Франції. При цьому Роналду і Нані набагато небезпечніші з м'ячем у ногах, ніж Бензема і Рібері - ті більше люблять вільний простір. Але нашою перевагою буде те, що ми знаємо, чого від них чекати, і будемо готові.

Ніякої дуелі з Роналду у мене не буде, викиньте це з голови. І ніяких інших дуелей теж не буде, це не "Барса" - "Реал". Гратимуть Іспанія і Португалія, і далі пройде найсильніша команда, колектив, а зовсім не кращий гравець.

Кріштіану Роналду - один із кращих гравців в світі. Але буде неправильно зосереджуватися тільки на ньому. Повторюю, щоб перемогти, ми повинні грати і думати колективно. Тим більше, матч з Португалією буде дуже енерговитратним.

Чи побоююся я такого суперника як Португалія? Ми провели не менш серйозний матч з Францією. Тому, думаю, ми зуміємо обіграти португальців".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram