>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У виконкомі НОК України "фігуристку" Супрун змінив "стрілець" Шуфрич

Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету (НОК) ввела до складу НОК Нестора Шуфрича як голову Федерації стрільби з лука, а також включила його до складу виконкому НОК.

У виконкомі НОК України "фігуристку" Супрун змінив "стрілець" Шуфрич
Фото: Макс Левин

Як зазначив перед голосуванням президент НОК України Сергій Бубка, за статутом, виконком НОК повинен налічувати 29 членів. Залишалася одна вакансія, яку зайняв Шуфрич.

"Безумовно, я буду і далі робити все для розвитку національного олімпійського руху і, безумовно, у федерації, в якій моє серце вже більше 30 років. Буду підтримувати вітчизняну стрільбу з лука. Сподіваюся на те, що результати наших лучників будуть гідні нашої історії, ми ж дійсно "козацького роду", - сказав у коментарі "Радіо Свобода" Шуфрич.

Лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун, відповідно до постанови Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету, була виведена зі складу НОК України як представник Федерації фігурного катання на ковзанах у зв'язку із закінченням повноважень, але залишилася почесним президентом Федерації фігурного катання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram