>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Німеччина - Греція: Напередодні

П'ятниця, Ґданськ, стадіон PGE, 21:45, арбітр Дамір Скоміна (Словенія).

Пряма трансляція на Першому національному та ТК "Футбол".

Німеччина - Греція: Напередодні
Фото: EPA/UPG

Йоахім Льов тільки раз протягом групового турніру змінив склад, та й то це було вимушене рішення через дискваліфікацію Боатенга. Щодо решти, незважаючи на не зовсім вдалі деякі матчі окремих виконавців, Льов їм завжди довіряв. Тож і зараз тільки суто теоретично можна говорити, що Подольський може замінити Шуррле, Гомеса - Клозе, адже насправді це заледве чи станеться.

Було невелике ушкодження у Швайнштайґера, але провідний хавбек німців уже на ногах і готовий грати. Також, напевно, повернеться в склад і Боатенг.

Кадрові труднощі Греції почалися із першого матчу на турнірі. Ось і сьогодні Фернанду Сантуш не може розраховувати на трьох гравців: травмованих Халкіаса і А. Пападопулоса, а також на дискваліфікованого капітана команди Карагуніса. Якщо перших двох Сантуш знаходив ким замінити, то з адекватною заміною Карагуніса можуть бути проблеми, такого вмілого і досвідченого гравця серед запасних центральних хавбеків у збірної Греції немає.

Варіант заміни Карагуніс-2 - Макос або Фотакіс. Макос більш оборонного характеру гравець, а ось Фотакіс частіше любить діяти в атаці. Вибір залишається за Сантушем.

Німеччина (орієнтовний склад): Нойєр - Боатенг, Гуммельс, Бадштубер, Лам - Хедіра, Швайнштайґер - Мюллер, Езіл, Подольський - Гомес

Греція (орієнтовний склад): Сіфакіс - Торосидіс, Папастатопулос, К. Пападопулос, Цавелас - Кацураніс, Маніатіс, Фотакіс - Салпінгідіс, Гекас, Самарас

Дискваліфіковані: Карагуніс (Греція)

Травмовані: Халкіас, А. Пападопулос (Греція)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram