>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Шацьких: "Ярмоленко не зовсім розкрився, та й Коноплянка міг зробити більше"

Гравець київського "Арсеналу" Максим Шацьких проаналізував виступ збірних України та Росії на чемпіонаті Європи.

Шацьких: "Ярмоленко не зовсім розкрився, та й Коноплянка міг зробити більше"
Фото: hotsport.com.ua

- Росія була зобов'язана виходити з групи, а ось українцям не пощастило, адже вони були сильнішими за англійців в останньому матчі. Не бачу якихось помилок у роботі головних тренерів обох команд. Якою б не була тактика, все залежить від гравців. Якби росіяни забили грекам у першому таймі, і про їхню фізичну форму ніхто не говорив би. Але їм дістався суперник, який грає в антифутбол, і переламати ситуацію не вдалося.

Треба було все вирішувати в матчі з поляками - і не було б такої катастрофи. Не можна грати так, маючи такий склад футболістів. Я розумію, що той самий Аршавін ніколи не бореться за м'ячі, але це ж збірна, чемпіонат Європи, можна було б і побільше рухатися. Так, із м'ячем він виглядав доволі впевнено, але однаково не показав усього, що вміє.

Українська збірна теж мала футболістів, які не реалізували себе на турнірі. Ярмоленко не повністю розкрився, Коноплянка міг зробити більше, та й в обороні треба було зіграти впевненіше.

Великі турніри красномовно засвідчують рівень того чи іншого футболіста. Зараз неможливо забрати 20 людей і взяти стільки само такого самого рівня. Але і Росія, і Україна зобов'язані потрапляти на майбутній чемпіонат світу, - вважає Шацьких.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram