>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стюард: У Володимира прекрасні спаринг-партнери

Тренер чемпіона WBO/WBA/IBF у суперважкій вазі Володимира Кличка Емануель Стюард вважає нинішню команду спаринг-партнерів свого підопічного "найкращою".

Стюард: У Володимира прекрасні спаринг-партнери
Фото: 24.ua

За даними різних джерел, Володимир готується до бою з Тоні Томпсоном за допомогою 5, 6 або 7 спаринг-партнерів. Особливої похвали тренера удостоївся фінський суперважкоатлет Ярно Росберг. "Це дуже хороший спортсмен, але якщо він хоче успіху, йому потрібно посилити захист".

Серед спаринг-партнерів Володимира німець Штеффен Кречманн та італієць Франческо Піанета, який виступає в Німеччині. Фінн Росберг (195 см, шульга) - третій спаринг-партнер, окрім того, стало відомо ім'я четвертого: американець Натан Джеймс (196 см, шульга), нокаутований учора точним ударом у щелепу, згідно з повідомленням Berner Zeitung. Крім перелічних вище, в команді спаринг-партнерів є один росіянин, ім'я якого з деяких причин поки що не називають.

Користуючись нагодою, Стюард оцінив і виступи фіна Роберта Хеленіус: "Я вже тривалий час спостерігаю за виступами Хеленіуса й у великому захопленні від його боїв, проте за поєдинок із Чісорою він не заслужив похвали. Якщо в нього і справді була травма руки, то зрозуміло, чому він так слабо боксував. Мені подобається Хеленіус, думаю, що він може увійти в історію боксу, коли видужає і продовжить виступи на рингу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram