>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сабо: "На Кашшаї перекидати не варто - це не упередженість"

"Гра з Англією була ну просто чудовою", - думка екс-тренера збірної України Йожефа Сабо.

Сабо: "На Кашшаї перекидати не варто - це не упередженість"
Фото: sport.oboz.ua

- До матчу я говорив, що якщо Блохін тактично переграє Ходжсона, то ми повинні перемогти. Зараз я знімаю капелюха перед тренерським штабом і футболістами. Я давно не бачив, щоб наша збірна так грала. Вона просто зім'яла англійців. Але свої моменти проґавила, і нам забили гол, що став наслідком купи помилок. Так буває. Можна бути на голову вищим - і програти. У вівторок це сталося, - повідомляє "Сегодня". -

Але все одно я вітаю нашу збірну. Якщо так гратимуть у відборі на ЧС-2014, то проблем із виходом не буде, нехай навіть там у нас серед суперників англійці. У грі на "Донбас Арені" я їх не бачив. Щодо того, що зі збірної йдуть Шевченко й Воронін, то в нас є молоді гравці. У вівторок чудово зіграли Ракицький, Гармаш. Ще молодь підійде. Наша команда буде ще сильнішою.

Незарахований гол Девіча? М'яч був у повітрі, тому арбітрові в полі було важко визначитися. Ми пам'ятаємо, як на ЧС-66 помилився Тофік Бахрамов. Помилки були, є і будуть. На Кашшаї перекидати не варто. Зі своєї позиції він не міг бачити, чи перетнув м'яч лінію воріт. Він стежив за виходом один на один. Більше винен п'ятий арбітр, от хто повинен був підказати. Але це не упередженість. Мабуть, доля.

Тепер на Євро повболіваю за гарний футбол. Німці гарні, іспанці. Ці команди, напевно, і зустрінуться у фіналі. Німці подобаються дисципліною, гарною молоддю. Але Іспанія останніми роками домінує в Європі. Хорвати, як не опиралися їм, а в підсумку пропустили. Але від прогнозу на чемпіона утримаюся. Ось, будь ласка, французи... Обіграли нас, їх усі зарахували до фаворитів Євро, і після цього вони програють шведам".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram