>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Блохін - журналістові LB.ua: "Вийдімо, поговорімо по-чоловічому"

На прес-конференції між тренером і представником ЗМІ вибухнула сварка.

Блохін - журналістові LB.ua: "Вийдімо, поговорімо по-чоловічому"
Фото: Макс Левин

На післяматчевій прес-конференції між головним тренером збірної України Олегом Блохіним і журналістом LB.ua Євгеном Швецем вибухнула сварка.

Зокрема, наставника вітчизняної команди розсердило питання: "Про яку прекрасну фізичну форму ми можемо говорити, якщо збірна - мертва? За півгодини до кінця матчу збірна практично мертва. Гусєв мертвий. Про що можна говорити? З "дерев'яною" збірною Англії. Слабенькою", - апелював до тренера Швець.

Блохін відповів у притаманній йому брутальній манері.

"Про що мені вам відповідати? Ви хочете Блохіна принизити? Ви хочете команду принизити? Так і напишіть завтра. Я на це провокативне питання відповідати не буду. Це нереальне питання. Вам не подобається Блохін, вам не подобається збірна України, яка сьогодні грала так. Тоді вибачте", - заявив тренер.

"А питання про дубовість, - продовжив Блохін, - якщо хочете, ми з вами вийдемо. Я потім вам сам на сам розповім. Не при всіх. Якщо ви маєте чоловіче начало, вийдімо. Ну так, поговорімо по-чоловічому. Тільки команду не чіпайте".

Ігноруючи наступне питання, Блохін звернувся до журналіста знову: "По-перше, треба поважати, що я грав у футбол. Ви грали у футбол? Хоча поважати мою тренерську роботу... Я поважаю вашу журналістську. Пишіть що хочете. Я вже звик до цього. Нічого страшно. Але команду не дам ображати. Ні Гусєва, ні Шевченка, нікого не дам".

"Не влаштовує Блохін, то й виходьте - з демонстраціями, із транспарантами. В газетах. Тільки підписуйтеся, що я такий-то такий-то", - резюмував наставник збірної.

Нагадаємо, вчора, 19 червня, збірна України з футболу програла англійцям із рахунком 0:1, завершивши свою участь у Євро-2012.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram