>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Швеція - Франція. Напередодні

Вівторок, Київ, стадіон НСК "Олімпійський", 21:45, арбітр Педру Проєнса (Португалія).

Пряма трансляція на Першому Національному і ТК "Футбол".

Швеція - Франція. Напередодні
Сборная Франции во время тренировки
Фото: EPA/UPG

Одразу потрібно сказати про шанси. Збірна Франції не потрапить у плей-оф, тільки якщо програє Швеції з більшим рахунком, ніж Англія Україні.

Франція має одну втрату напередодні зустрічі - травма Кабая.

Одного з героїв зустрічі з Україною ще тоді замінили через ушкодження, а зараз його й поберегти, напевно, вирішили. Тим паче, що є прекрасна нагода перевірити М'Вілу, котрий оговтався від своєї травми.

В усьому іншому склад, мабуть, нагадуватиме той, що грав проти України. Хоча Блан робив деякі спеціальні зміни тактичного характеру і на Швецію міг підготувати щось особливе.

Ерік Хамра може взагалі вибирати кого і куди хоче, адже команда не має жодних шансів покинути навіть останнє місце в групі. Щоправда, очікується, що жодних кардинальних змін не станеться. Вирішено не ризикувати здоров'ям Елмандера, який, перемагаючи біль, грав проти Англії. Також є проблеми в Ельма. Великих змін і шансів глибоким резервістам не буде. Тойвонен зіграє або в атаці, або на лівому фланзі, а іншим гравцем основи стане Вільгельмссон чи Розенберг. А Мартін Ольссон зіграє в півзахисті.

Швеція (орієнтовний склад): Ісакссон - Гранквіст, Мельберг, Й. Ольссон, Сафарі - Ларссон, Свенссон, Шельстрем, М. Ольссон - Ібрагімович, Тойвонен

Франція (орієнтовний склад): Льоріс - Дебюші, Рамі, Мексес, Кліші - Діарра, М'Віла - Менез, Насрі, Рібері - Бензема

Травмовані: Елмандер - Кабай

Під питанням: Ельм (Швеція).

Дискваліфіковані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram