>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Хорватія - Іспанія: Напередодні

Понеділок, Ґданськ, стадіон PGE, 21:45, арбітр Вольфганг Штарк (Німеччина).

Пряма трансляція на ТРК "Україна".

Хорватія - Іспанія: Напередодні
Игроки сборной Хорватии во время тренировки
Фото: EPA/UPG

Славен Білич два матчі виходив з одним і тим самим складом, а на сьогодні заплановано зміни не тільки у виборі гравців, а й у схемі та манері гри. Діяти у відкритий футбол з іспанцями хорвати не ризикнуть.

Хорватська преса повідомляє, що замість форварда Елавича у стартовому складі зіграє захисник Віда. Така змін спричинить і цілу низку інших: Срна перебереться в півзахист, Ракітич стане третім центральним хавбеком, а Манджукич залишиться наодинці на вістрі атаки. Отже, схема буде чимось середнім між 4-2-3-1 і 4-5-1.

Збірна Іспанії абсолютно не планує жодних змін порівняно з поєдинком проти Ірландії. Тобто на вістрі атаки зіграє автор дубля Фернандо Торрес, а Фабрегас, який грав форварда в першому турі, залишиться на лаві запасних. Логічно - переможного складу не міняють.

Також слід нагадати, що рахунок 2:2 виводить у наступний раунд обидві команди, незалежно від результату паралельного поєдинку.

Хорватія (орієнтовний склад): Плетікоса - Віда, Чорлука, Шильденфельд, Стрінич - Срна, Вукоєвич, Ракітич, Модрич, Перішич - Манджукич

Іспанія (орієнтовний склад): Касільяс - Арбелоа, Піке, Рамос, Альба - Бускетс, Хаві, Хабі Алонсо - Сілва, Торрес, Іньєста

Травмовані: немає

Дискваліфіковані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram