>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кассано: "Ми зрозуміли, що можемо грати з ким завгодно"

Форвард збірної Італії Антоніо Кассано, який ризикував пропустити Євро через проблеми з серцем, непогано зіграв проти іспанців і тепер має намір перемогти в інших двох матчах.

Кассано: "Ми зрозуміли, що можемо грати з ким завгодно"
Фото: rsport.ru

Минулого сезону Антоніо Кассано був за крок від завчасного закінчення кар'єри, але в підсумку зміг перебороти обставини і поїхати на чемпіонат Європи, який, як могло здатися раніше, залишиться для нього нездійсненною мрією. "Тепер хочу взяти від нього все", - заявив нападник в інтерв'ю Uefa.com.

У матчі з іспанцями Кассано провів на полі 65 хвилин, виклавшись до решти. У першому таймі він був близьким до гола після крученого удару, але честь відкрити лік забитим м'ячам італійців на Євро випала Антоніо ді Натале, який замінив Маріо Балотеллі. Чи означає це, що поява зв'язки Кассано-Балотеллі в матчі з хорватами перебуває під великим питанням? "Тактика і склад визначаються не в пресі чи деінде. Це прерогатива тренера, - пояснив Кассано. - Ми добре грали проти іспанців, я маю на увазі всіх футболістів. Себе, Маріо, Тото ді Натале і навіть Себастьяна Джовінко, який вийшов на заміну".

"У нас п'ять нападників, кожен із яких важливий для команди. Той, хто виходить на поле, повинен грати добре. Ієрархія не означає нічого. Звичайно ж, я хочу грати якомога більше. Але вирішує тренер, а його сильна сторона - визначати, хто готовий, а хто - ні", - додав Кассано.

Найважливіше для Кассано - матч другого туру групи С проти хорватів. "Гра з Хорватією є для нас ключовою, те саме можна сказати про суперника. Нам треба знайти спосіб перемогти, заробити три очки і продовжити ту справу, яку ми почали в матчі з Іспанією. Після минулого поєдинку ми зрозуміли, що можемо грати з ким завгодно і пройти турнір до переможного кінця", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram