>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Лам: "Якщо продовжимо так само, то буде шанс виграти Євро"

Капітан збірної Німеччини поділився враженнями від гри, яка практично забезпечила його команді путівку до чвертьфіналу.

Лам: "Якщо продовжимо так само, то буде шанс виграти Євро"
Фото: philipp-lahm-guides.blogspot.com

"Дуже приємно, що у двох перших матчах ми набрали максимальну кількість очок. Це гідний результат. Тим паче, Німеччина демонструє злагоджений, командний футбол, який подобається вболівальникам. Тепер головне - зіграти на такому самому рівні з Данією, щоб гарантувати собі перше місце, готуватися до чвертьфіналу в доброму гуморі. Данці - це сильний суперник, на рівних грав і з голландцями, і з португальцями.

Відзначу гру Маріо Гомеса. Річ навіть не в тому, що ми граємо в одній команді, мюнхенській "Баварії". Перед турніром багато журналістів не соромилися критикувати Маріо, на що він відповів гарною грою. Збірна - це єдиний колектив. І журналісти повинні сприяти цьому, а не нав'язувати нездорову атмосферу команді.

Наскільки реально виграти турнір? В Україні та Польщі грають 16 кращих команд континенту, через що було б неправильно зазирати так далеко. Ми маємо чемпіонські амбіції, але доводити їх збірна Німеччини буде виключно на полі. Якщо команда продовжить грати в такому керунку, то буде прекрасна можливість виграти Євро-2012", - ділиться оптимізмом німецький захисник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram