>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс задоволений, що збірна Росії проводить свої матчі в Польщі

Російські вболівальники побили стюардів.

Суркіс задоволений, що збірна Росії проводить свої матчі в Польщі

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявляє, що завдяки тому, що збірна Росії проводить свої матчі в Польщі, в Україні спокій.

Про це він сказав напередодні ввечері в інтерв'ю російській газеті "Советский спорт".

"Можливо, якусь кількість російських уболівальників ми втратили. Але зате отримали спокій. Будемо сподіватися, що наші команди зустрінуться на далекому етапі - у півфіналі або бажано у фіналі. Я бажаю цього і своїй збірній, яка стартувала з перемоги, і російській команді, яка приголомшливо розпочала турнір", - сказав Г. Суркіс.

"Мені шкода, що деякі російські вболівальники затьмарили свято, яке їм подарували гравці збірної. Вони влаштували побоїще зі стюардами, і зараз інцидент розглядають дисциплінарні органи УЄФА. А поліція за відео шукає людей, які ініціювали бійку. То чи можу я як президент ФФУ воліти, аби те, що діється в Польщі, перенеслося на територію Україну?" - сказав він.

"Узагалі-то, я хочу, щоб збірна Росії переїхала в Україну ближче до фіналу. Але ми уявляємо, що буде... Тому необхідна профілактична робота з уболівальниками двох країн - щоб не було моментів, які затьмарюють футбольне життя", - додав Г. Суркіс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram