>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Німцям сподобалася підготовка України до єврочемпіонату

Експерти переконались у професіоналізмі української сторони.

Німцям сподобалася підготовка України до єврочемпіонату
Фото: Макс Левин

Німецькі експерти задоволені підготовкою Києва до проведення Чемпіонату Європи з футболу.

Про це сказав керівник Німецького товариства міжнародної співпраці (GIZ) Матіас Брандт сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Я маю дуже позитивне враження від того, що я тут побачив. Мої колеги після відвідин Львова і Харкова теж мають позитивні враження. Вони вважають, що гості чемпіонату поки мають лише позитивні судження про чемпіонат. І також мої особисті враження позитивні. У мене не було багато часу, і я не зміг ще ознайомитися з усіма аспектами, тому що був заклопотаний підготовкою Європейського містечка (працює в Києві біля арки Дружби Народів протягом чемпіонату), але від того, що я побачив - враження позитивні", - запевнив він.

Як зазначалося на прес-конференції, GIZ надавала Україні експертну допомогу під час підготовки до євротурніру з футболу.

"Я можу сказати, що рівень професіоналізму української сторони дуже високий. Дійсно, всі прагнули зробити все якнайкраще. Наша допомога сприймалася українською стороною дуже охоче, і можна було переконатися у взаємному професіоналізмі", - сказав голова бюро GIZ в Україні Хольґер Нойвеґер.

На питання, чи побачили вони все ж якісь вади, Брандт відповів: "Я наразі жодних вад не бачив. З того, що я сам бачив, мені нема за що наразі критикувати. Я думаю, що все зроблено прекрасно".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram