>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Рой Ходжсон: "Задоволений результатом і грою"

Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон залишився задоволений результатом матчу проти Франції.

Рой Ходжсон: "Задоволений результатом і грою"
Фото: myliverpool.ru

- Я задоволений тим, як ми грали. Нашій команді було дуже важко. Обидві команди продемонстрували налаштованість і витривалість. Ми добре почали матч, але французи на якийсь час захопили ініціативу. У другому таймі на початку перевага також була за нами. Головний підсумок цього матчу для мене в тому, що мої гравці показали високий рівень гри. З нетерпінням чекаю на наступний матч.

- Ви ризикнули випустити 18-літнього Окслейда-Чемберлена. Як ви оціните його гру?

- Він заслужив потрапляння до складу своєю грою, добре зіграв у матчі проти Бельгії. У цій грі Чемберлен показав якісну гру, весь час тримав захист у напруженні. Перед грою я сказав Окслейдові, щоб він викинув усі сторонні думки з голови і грав у свою гру.

- Як ви загалом можете оцінити готовність команди до наступних ігор?

- Мені сподобалося, як грала сьогодні моя команда. У нас немає травм. Окрім того, гравці починають розуміти один одного. Що більше матчів ми зіграємо, то краще буде виглядати команда. В останні 20 хвилин ми виглядали дуже погано, тому що дуже втомилися.

- Як ви оцінюєте гру Джеррарда і Паркера в центрі поля?

- Вони дуже розумні півзахисники, які вміють диригувати діями своїх партнерів на полі. Джеррард і Паркер можуть добре діяти в обороні і зміщуватися на фланги, тому вони ідеально підходять для нашої схеми.

- Скажіть, які висновки ви можете зробити для себе перед наступним матчем?

- Ми розберемо гру завтра, знайдемо свої помилки. Я хочу сказати, що Франція мала перевагу - вони провели вже 20 ігор, а ми лише три. У наступній грі ми будемо ще сильнішими. А коли повернеться Руні, можна буде розраховувати на більше.

- Як ви оціните гру Лескотта і Террі в парі?

- Я задоволений їхніми діями. Усі захисники, яких ми маємо в обоймі, практично рівні за силою. Але сьогодні я вирішив поставити Террі і Лескотта - і не прогадав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram