>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хемілтон: "Я не сумнівався в успіху, але не міг повірити, що переміг"

Льюїс Хемілтон виграв у Монреалі - на трасі, де переміг уперше в кар'єрі, і після фінішу заявив, що абсолютно не сумнівався в успіху...

Хемілтон: "Я не сумнівався в успіху, але не міг повірити, що переміг"
Фото: EPA/UPG

"Я не сумнівався в тому, що зможу перемогти, оскільки бачив, що переслідувачі помітно відстають, і думав, що Фернандо Алонсо збирається робити один піт-стоп, але розумів, що не зможу зробити те саме. Тому я мусив атакувати, збільшувати відрив, хоча на піт-стопах мав деякі проблеми - не знаю, можливо, з власної вини Але загалом піт-стопи минули непогано, хоча в цій ділянці нам слід підтягнутися.

Я дуже пишаюся нашою командою, мені дуже приємно нарешті піднятися на вершину подіуму, хоча, звичайно, розслаблятися не можна. Безумовно, це одна з моїх найкращих гонок за дуже довгий час.

Я був дуже здивований, що мені вдалося зберегти шини і при цьому атакувати, коли атакувати було необхідно. Я розумів, що потрібно випередити Фернандо, тому що зазвичай він дуже швидкий на довгих серіях кіл. Я не міг проїхати дистанцію з одним піт-стопом, думав, що втрачу швидкість, тож тактика двох піт-стопів була правильною.

Коли я перетнув лінію фінішу, то не міг повірити, що переміг, і відчув справжній вибух емоцій - саме за це я і люблю перегони".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram