>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Іспанія й Італія розійшлися миром

По одному голу на кожну команду і по одному набраному очку в турнірній таблиці. Саме так стартували на Євро-2012 збірні Італії та Іспанії.

Іспанія й Італія розійшлися миром
Фото: EPA/UPG

На 60-й хвилині італійці відкривають рахунок: Андреа Пірло ювелірною передачею вивів Ді Натале на побачення з Касільясом. Антоніо, який з'явився на полі лише за п'ять хвилин до цього, не помилився і вивів "Скуадру" вперед - 1:0.

Пропущений гол не збентежив іспанців, а навпаки, активізував. Та й у ролі аутсайдерів вони були недовго - вже на 64-й хвилині Сеск Фабрегас відновлює статус-кво, реалізувавши вихід один-на-один. Асист на рахунку Давида Сілви.

Іспанія - Італія - 1:1

Гол: Фабрегас, 64 - Ді Натале, 60

Попередження: Хорді Альба, 68, Арбелоа, 84, Торрес, 84 - Балотеллі, 38, Бонуччі, 66, К'єлліні, 80

Іспанія: Касільяс (к), Піке, Серхіо Рамос, Арбелоа, Альба, Іньєста, Хаві, Фабрегас (Торрес, 75), Хабі Алонсо, Бускетс, Сільва (Хесус Навас, 65)

Запасні: Вальдес, Рейна, Альбіоль, Хаві Мартінес, Хуанфран Торрес, Хесус Навас, Педро Родрігес, Торрес, Негредо, Мата, Льоренте

Італія: Буффон (к), Маджо, К'єлліні, Бонуччі, Мотта (Ночеріно, 88), Маркізіо, Джаккеріні, Де Россі, Пірло, Балотеллі (Ді Натале, 56), Кассано (Джовінко, 64)

Запасні: Сірігу, Де Санктіс, Огбонна, Бальцаретті, Абате, Барцальї, Монтоліво, Діаманті, Ночеріно, Ді Натале, Боріні

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram