>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Воронін: "Зараз важлива тільки гра проти Швеції"

32-річний форвард збірної України не хоче думати про прогнози, розклади і майбутні матчі, його цікавить тільки найближче завдання.

Воронін: "Зараз важлива тільки гра проти Швеції"
Фото: sport.segodnya.ua

"Нас очікують три важливі матчі проти дуже сильних команд, - сказав Андрій Воронін.

- Англія грає в дуже швидкий футбол і знає, як вичавити максимум зі своїх чудових фізичних кондицій, тоді як Франція - молода команда з дуже талановитими гравцями, які зараз на підйомі. Подивимося, як усе складеться, але наша перша гра - проти Швеції, передусім ми повинні зосередитися на ній".

"Златан Ібрагімович просто фантастичний. Він із тих футболістів, які самотужки можуть визначити підсумок гри. Він гравець топ-класу, без сумнівів, він буде постійною загрозою впродовж усієї гри. Нам потрібно докласти всіх зусиль, щоб зупинити його".

"Я трохи нервую через великий тиск. Ми граємо вдома, і нас будуть підтримувати, вболівати за нас і гнатимуть уперед. Це велика честь, але й величезна відповідальність. Природно, я нервую, але водночас хочу просто вийти на поле і віддячити нашим уболівальникам за підтримку".

"Я не можу гадати, як далеко ми зайдемо. Я вважаю, що в нас гарна команда, в якій зібрано талановиту молодь і досвідчених ветеранів. Мабуть, нас не вважають фаворитами у Європі, оскільки ми не такі знамениті, але я впевнений, що ми проявимо себе з кращого боку на футбольному полі".

"Зараз не час говорити про майбутнє або майбутні матчі. Зараз має значення тільки гра проти Швеції. Ми повністю зосереджені на цьому завданні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram