>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

У Тернополі відкрили неофіційну фан-зону

Матчі Євро-2012 транслюватимуть на двох гігантських екранах.

У Тернополі відкрили неофіційну фан-зону
Фото: ukraine2012.gov.ua

У Тернополі презентували одну з найбільших в Україні неофіційну фан-зону.

Як повідомив керівник проекту Віталій Мариновський, вона діятиме на території реконструйованого центрального стадіону протягом усього чемпіонату Європи з футболу. Посеред футбольного поля для перегляду матчів розмістили два екрани площею 24 кв. м. Окрім цього, матчі транслюватимуть і на кольоровому табло площею 55 кв. м.

Усього біля стадіону зможуть припаркуватися 200 автомобілів. Перед ареною ми також організували зону харчування та місце для презентацій, виставок, торгівлі сувенірами.

Окремо облаштовано зону для відпочинку дітей. На самому майданчику діятиме дві сцени для виступів артистів і танцювальних колективів", - розповів В. Мариновський.

Сьогодні на відкритті фан-зони хедлайнером концерту буде група "Танок на майдані Конго". В інші дні глядачів перед матчами розважатимуть місцеві колективи, а в день фіналу виступить група "Друга ріка".

Охорону громадського порядку у фан-зоні здійснюватимуть працівники міліції. Глядачам заборонили проносити з собою алкогольні напої в скляній і металевій тарі, а також габаритні речі.

"У Тернополі буде чи не найбільша офіційна фан-зона в Україні. Вона діятиме щодня з 10.00 до 23.45. Ще плануємо провести голосування серед уболівальників, адже завершальні матчі в групах транслюватимуть в один час і доведеться вибирати, який із двох матчів показувати в фан-зоні", - сказав В. Мариновський.

Нагадаємо, 8 червня в Києві офіційно відкрили фан-зону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram