>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нані: "Відсутність Руні коштуватиме Англії занадто дорого"

Збірна Англії з футболу буде недієздатною на чемпіонаті Європи, коли за неї не гратиме Вейн Руні, вважає гравець збірної Португалії і партнер Руні по "Манчестеру Юнайтед" Нані.

Нані: "Відсутність Руні коштуватиме Англії занадто дорого"
Фото: nytimes.com

Вейн Руні пропустить два матчі групового етапу чемпіонату Європи в Польщі та Україні, який стартує 8 червня. Причиною став грубий фол англійця проти Міодрага Джудовича в матчі зі збірною Чорногорії в останньому турі кваліфікаційного турніру. УЄФА дискваліфікувала Руні на три матчі, але згодом скоротила термін до двох ігор.

"Руні - ключовий гравець, і, можливо, його відсутність коштуватиме Англії занадто дорого. Узагалі, без Руні, (Ріо) Фердинанда, (Френка) Лемпарда і (Гарета) Баррі англійцям буде дуже складно: це ключові гравці на своїх лініях, і їх важко замінити", - зазначив Нані.

Окрім того, португалець відзначив гру свого одноклубника Дані Велбека: "Велбек повинен завдати чимало неприємностей захисникам суперників. Цей хлопець серйозно поліпшив свою гру в останньому сезоні, і його присутність у складі англійської збірної виправдана".

Також Нані прокоментував своє ушкодження в матчі проти Туреччини, заявивши, що воно несерйозне. "Найгірші побоювання позаду: я буду готовий до матчу проти збірної Німеччини".

Збірна Португалії зіграє у квартеті B зі збірними Німеччини (9 червня), Данії (13 червня) та Нідерландів (17 червня). А збірна Англії в групі D зійдеться зі збірними Франції (11 червня), Швеції (15 червня) і України (19 червня).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram